Freelance projectleider Hasselt

Geplaatst op 23 juli 2020

Limburg Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als projectleider ben jij het eerste aanspreekpunt voor het bestuur. Je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van onze opdrachtgever. Jij bent als projectleider de spilfiguur van ons werfteam en zorgt voor een goede aansturing, motivatie en opvolging van je collega's. Tevens kijk je als projectleider toe op de uitvoeringstermijn van het project en sta je in voor de financiële rendabiliteit van het bouwproject. De operationele verantwoordelijkheid voor de uitvoering van de toegewezen bouwprojecten liggen in jouw handen als projectleider. Uiteindelijk controleer en volg je de voortgang van de werken consequent op, waarbij je overleg pleegt met alle betrokken partijen.

Functie eisen

De projectleider die we zoeken heeft goede organisatie- en communicatie skills met de volgende eigenschappen:

·        Een hoger bouwtechnische opleiding

·        Minstens 3 jaar ervaring als projectleider

·        Een sterk financieel inzicht hebt

·        Werken in Hasselt

Over het bedrijf

Je komt als projectleider terecht bij een aannemer dat zich specialiseert in burgerlijke bouwkunde, tunnels, industriebouw en gebouwen. Zij hechten enorm veel belang aan een collegiale werkomgeving waar ruimte is voor groeimogelijkheden. In jouw functie als projectleider kan je rekenen op begeleiding door een ervaren collega! Naast opleidingen, bieden zij jou een marktconform loon met extra legale voordelen waaronder een firmawagen, maaltijdcheques, verzekeringen en tele-werk.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marwa Bouzegta

Marwa Bouzegta

Recruiter

+32 048 967 372 6