Ervaren werfleider

Geplaatst op 19 november 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Bouw als werfleider mee aan de infrastructuurwerken van morgen!


Als werfleider sta je in voor de dagelijkse voorbereiding, leiding en opvolging van je projecten. In je rol als werfleider coördineer je de arbeiders en neemt deel aan werfvergaderingen. Tevens zorg je als werfleider voor de geleverde kwaliteit en veiligheid van de werken. Je werkt hiervoor nauw samen met de projectleider.

Functie eisen

De werfleider die we zoeken heeft een hand-on mentaliteit met de volgende eigenschappen:

  • Bachelor bouwkunde en/of gelijk aan relevante werkervaring
  • Vloeiend Nederlands, Frans en Engels is een pluspunt
  • Kennis MS Office
  • Organisatorische skills, teamplayer en draagt veiligheid hoog in het vaandel

Over het bedrijf

Je komt terecht in een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in infrastructuurwerken, wegenbouw, waterbouw en grond- en betonwerken. Zij hanteren een vlakke structuur, open communicatie en ruimte voor eigen inbreng. Je krijgt opleiding en ondersteuning met een aantrekkelijke loon en extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marwa Bouzegta

Marwa Bouzegta

Recruiter

+32 048 967 372 6