Ervaren werfleider

Geplaatst op 26 oktober 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als werfleider draag je de verantwoordelijkheid voor de opvolging, optimalisatie en realisatie op de werven. Je neemt dagelijks de leiding over ruwbouwactiviteiten op de werf. Je stuurt je ploeg aan om efficiënt en veilig te werken, onderhoud contacten met alle betrokken partijen en rapporteert aan de projectleider.

Functie eisen

De werfleider die we zoeken heeft leidinggevende skills, is vakbekwaam en heeft kennis van de bouw met:

  • Master bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring
  • Minstens 5 jaar relevante werkervaring
  • Zin voor nauwkeurigheid, orde en netheid
  • Aandacht voor en kennis van de problematiek i.v.m. kwaliteit, veiligheid en milieu


Over het bedrijf

Je komt als werfleider terecht bij een vooruitstrevende aannemer dat zich specialiseert in utiliteitsbouw, industrie- en kantoorgebouwen. Zij hechten enorm veel belang aan een collegiale werkomgeving waar ruimte is voor groeimogelijkheden. In jouw functie als werfleider ruwbouwactiviteiten kan je rekenen op vele opportuniteiten om je te blijven bijscholen en te groeien! Naast opleidingen, bieden zij jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marwa Bouzegta

Marwa Bouzegta

Recruiter

+32 048 967 372 6