Ervaren werfleider

Geplaatst op 09 juli 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als werfleider sta je in voor de dagelijkse voorbereiding, leiding en opvolging van je projecten. In je rol als werfleider coördineer je de arbeiders, onderaannemers en leveranciers. Tevens zorg je als werfleider voor de financiële opvolging, geleverde kwaliteit en veiligheid van de werken. Je werkt hiervoor nauw samen met de projectleider. Op termijn bestaat er de mogelijkheid om door te groeien naar hoofd werfleider. Hierbij stuur je meerdere werfleiders aan op een groot project of neem je een aantal werfleiders onder je hoede bij diverse projecten.

Functie eisen

Je bezit als ervaren werfleider de volgende eigenschappen:

·        Je genoot een bouwkundige opleiding

·        Minstens 3 jaar of meer relevante ervaring in de bouwsector

·        Verantwoordelijkheidszin, oog voor veiligheid en kwaliteit

·        Je wilt bijleren en doorgroeien

Over het bedrijf

Je komt als werfleider terecht bij een klasse 8 aannemer dat zich specialiseert in burgerlijke bouwkunde, tunnels, industriebouw en gebouwen. Zij hechten enorm veel belang aan een collegiale werkomgeving waar ruimte is voor groeimogelijkheden. In jouw functie als werfleider kan je rekenen op begeleiding door een ervaren collega! Naast opleidingen, bieden zij jou een marktconform loon met extra legale voordelen waaronder een firmawagen (na positieve startperiode), maaltijdcheques en verzekeringen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marwa Bouzegta

Marwa Bouzegta

Recruiter

+32 048 967 372 6