Ervaren Projectleider

Geplaatst op 18 februari 2020

Gent Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als ervaren projectleider ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering en opvolging van de lopende projecten. Je houdt rekening met uitvoeringsmethoden en -termijnen, zorgt dat de werf zo efficiënt mogelijk is ingericht en dat je bouwdossier goed bestudeerd en gecontroleerd hebt. Bij de opstart van de werf maak je de nodige afspraken met de onderaannemers en stuur je zowel hen als jouw eigen mensen aan.

Functie eisen

Als ervaren projectleider beschik je over minstens een bachelor in de bouwkunde of ben je gelijkwaardig door ervaring. Daarnaast ben je communicatief en pro-actief op de werf.


Over het bedrijf

Als projectleider ga je aan de slag in een veelzijdig bouwbedrijf. Naast hun rol als aannemer binnen de residentiële, openbare en industriële bouw waar jij in terecht komt, zijn ze ook actief voor alle grondwerken, afbraakwerken en recyclage van alle bouwafvalstoffen.

Men biedt jou als projectleider een uitdagende job met veel variatie binnen een familiaal bedrijf. Daarbij komt uiteraard een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met een bedrijfswagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com