Ervaren Projectleider Residentiële Bouw

Geplaatst op 13 juli 2020

Antwerpen Flex > 10 jaar

Over de functie

Als Senior Projectleider bij een grote mensgerichte aannemer, ben jij de coördinerende schakel in uitdagende klasse 8 bouwprojecten vanaf €15 miljoen. Je leidt de werf van begin tot einde in goede banen en zorgt voor de oplevering van een kwalitatief project dat binnen budget en planning valt. Jouw leidinggevende eigenschappen zorgen voor een optimale samenwerking met leveranciers en onderaannemers door efficiënte onderhandelingen over contracten en goed contact met alle betrokken partijen.

Functie eisen

Je hebt als Ervaren Projectleider een pro-actieve houding en gaat probleemoplossend en communicatief te werk. Daarnaast beschik je over volgende eigenschappen:

  • een master in een bouwkundige richting
  • minstens 10 jaar relevante ervaring in het leiden van de realisatie van bouwprojecten rond €20 miljoen
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans (extra talen zijn een plus)

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een enorm grote klasse 8 aannemer dat uitblinkt in het realiseren van toonaangevende bouwprojecten. Zij leggen zich toe op kantoorgebouwen, residentiële projecten en de zorgsector met budgetten vanaf €15 miljoen. Het bedrijf onderscheidt zich door het menselijke aspect dat zich vertaald in een sterke ondersteuning en respect voor werk- en privébalans. Voor jouw functie als Senior Projectleider bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen waaronder een wagen, een nettovergoeding en bonussysteem.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289