Ervaren Projectleider Glasconstructies

Geplaatst op 15 juli 2020

Gent Flex 4-6 jaar

Over de functie

Lijm het glas bij elkaar als projectleider.

Je komt als projectleider terecht in een positieve sfeer, waar jezelf blij van wordt. De zaakvoerders streven naar een collegialiteit en vriendschap. Frustraties / op je strepen staan hoort erbij, maar met directe open communicatie is dit meteen verholpen. Naast open communicatie onderling is er ook transparantie over de omzet en projecten. Ze houden een wekelijkse vergadering met alle projectleiders om de stand van zaken te bespreken en moeilijkheden aan te kaarten.

Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen glas-projecten van A tot Z op te volgen, met oog op klantentevredenheid. Je streeft kwaliteit boven kwantiteit na. Dit betekent dat je zelf instaat voor jouw agenda, afspraken en projecten. De projecten situeren zich in het glas (exterieur - interieur beglazing of glasbreuk etc.). Daarnaast komen de aanvragen automatisch in je mailbox, waarop jij de klant verder helpt. Op deze manier sta vanaf de offerte tot definitieve oplevering in contact met de klant. De oplevering gebeurd door eigen ervaren plaatsers, waar jij de leiding over neemt. Natuurlijk kan je de eerste maanden rekenen op interne ondersteuning en opleiding over glas. 


Functie eisen

Je beschikt als projectleider over een positieve drive en een technische achtergrond. Het is een pluspunt als je al opmetingen gedaan hebt van schrijnwerk, ramen en deuren.

Wat is belangrijk?

  • Ervaring in glas
  • Technisch inzicht
  • Commerciële drive ( Geen verkoop om te verkopen, maar enthousiast zijn als er een nieuwe project binnenkomt)
  • Bos door de bomen zien. ( Je stelt je eigen planning op, je informeert de klant van de afspraak, .. open communicatie is van belang)


Over het bedrijf

Je komt terecht in een groeiende organisatie, met oog op kwaliteit zowel naar project als eigen werknemers toe. Je werkt samen met 4 projectleiders en je krijgt administratieve ondersteuning van de interne dienst. Daaropvolgend krijg je ook een aantrekkelijk salaris (incl. bonussysteem) met bedrijfswagen. Wat bieden wij jou?

  • Gevarieerde job in een groeiende organisatie
  • Collegiale en gedreven sfeer, iedereen is voor de vooruit!
  • Work-Life balance
  • De kans om jezelf te ontplooien
  • Aantrekkelijk loonpakket


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986