Designer Elektrische Werfinstallaties

Geplaatst op 07 januari 2021

Waals-Brabant Flex 2-4 jaar

Over de functie

Voorzie elektriciteit op grote infrastructuurprojecten in Wallonië!

Op grote infrastructuurprojecten zorg jij als designer voor alle elektrische werfinstallaties. Je hebt hierbij een zeer divers takenpakket: zorgen voor de stroombehoefte van verschillende werven, onderzoek naar optimale installatiemethoden, uitvoeren van dimensioneringsberekeningen voor kabels en installaties, kostenopmaak en deelname aan vergaderingen. Kortom alles rond technisch en elektrische behoeften op de werf.

Je bent als designer elektrische werfinstallaties verantwoordelijk voor werven in Wallonië en werkt vanuit het kantoor in Luik.

Functie eisen

De designer elektrische werfinstallaties die we zoeken heeft een sterke kennis van laag- en midden spanning, kan vlot communiceren, heeft oog voor innovatieve oplossingen en is in het bezit van:

  • een bachelor elektromechanica met optie elektriciteit
  • kennis van elektrische tekensoftware en/of Autocad
  • je bent tweetalig Nederlands en Frans!
  • goede kennis van Ms Office Suite en Excel

Over het bedrijf

Je komt terecht als designer in de afdeling beheer, verhuur en onderhoud van rollend materieel in een van de grootste bouwbedrijven in België die gespecialiseerd is in infrastructuur en burgerlijke bouwkunde. Wat hen uniek maakt is de mensgerichte aanpak en omgeving. Je werkt vanuit Luik en werven over heel Wallonië.

Voor jouw functie als designer elektrische werfinstallaties bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en kennis, aangevuld met interessante extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289