Designer Elektrische Werfinstallaties

Geplaatst op 06 november 2020

Waals-Brabant Flex 2-4 jaar

Over de functie

Voorzie elektriciteit op grote infrastructuurprojecten in Wallonië!

Op grote infrastructuurprojecten zorg jij als designer voor alle elektrische werfinstallaties. Je hebt hierbij een zeer divers takenpakket: zorgen voor de stroombehoefte van verschillende werven, onderzoek naar optimale installatiemethoden, uitvoeren van dimensioneringsberekeningen voor kabels en installaties, kostenopmaak en deelname aan vergaderingen. Kortom alles rond technisch en elektrische behoeften op de werven.

Je bent als designer elektrische werfinstallaties verantwoordelijk voor werven in Wallonië en werkt vanuit het kantoor in Luik.

Functie eisen

De designer elektrische werfinstallaties die we zoeken heeft een sterke kennis van laag- en midden spanning, kan vlot communiceren, heeft oog voor innovatieve oplossingen en is in het bezit van:

  • een bachelor elektromechanica met optie elektriciteit
  • kennis van elektrische tekensoftware en/of Autocad
  • je spreekt vlot Nederlands en Frans
  • goede kennis van Ms Office Suite en Excel

Over het bedrijf

Je komt terecht in de afdeling beheer, verhuur en onderhoud van rollend materieel in een van de grootste bouwbedrijven in België die gespecialiseerd is in infrastructuur en burgerlijke bouwkunde. Het bedrijf onderscheidt zich door het menselijke aspect dat zich vertaald in een sterke ondersteuning en respect voor werk- en privébalans.

Voor jouw functie als Designer Elektrische Werfinstallaties bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen waaronder een bedrijfswagen. Je werkt voor werven over heel Wallonië en vanuit het kantoor te Luik.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289