Design & Engineering Manager

Geplaatst op 30 juni 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als design manager beheer je het ontwerpproces van alle mogelijke contractvormen (design & build , DBFM, …) vanaf de voorbereiding tot in de uitvoeringsfase. Het opmaken van de studieplanning en deze bewaken hoort tevens bij je dagelijkse werkzaamheden. Als manager organiseer en begeleid je de uit te voeren studies, gaande van stabiliteit en geotechniek tot speciale technieken en verder, en neemt de beslissing welke uitgevoerd kunnen worden. Om alles in goede banen te leiden, coördineer je ook interne en externe ontwerpvergaderingen met architecten, externe studiebureaus en klanten. Jij bent als leidinggevende een zeer belangrijke schakel in Digital Construction en de innovatie hierin.

Functie eisen

·       Master bouwkunde en meerdere jaren ervaring in de bouwsector in een leidinggevende functie

·       Sterk technisch en organisatorisch inzicht

·       probleemoplossend en resultaatgericht

·       Kennis van BIM

·       Je spreekt vloeiend Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans

Over het bedrijf

Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven in België die gespecialiseerd zijn in diverse disciplines, van gebouwen tot burgerlijke bouwkunde, wegenbouw en industrie. Zij bieden jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen. Om jouw groei te ondersteunen geven zij een onboardingsproces om jouw intern netwerk uit te bouwen. Naast een team dat zich de volle 100% geeft, is er voldoende ruimte voor ontspanning.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marwa Bouzegta

Marwa Bouzegta

Recruiter

+32 048 967 372 6