Cost Controller Infrastructuur

Geplaatst op 10 september 2020

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Volg enorme infrastructuurprojecten financieel op als Cost Controller te Gent!

In jouw rol als Cost Controller controleer jij alle financiële zaken op uitdagende infrastructuurprojecten. In samenspraak met het werfteam, zorg je voor de opmaak van maandelijkse budgettaire rapporten en dat alle rapporten beschikbaar zijn voor de kwartaalprognoses. Als Cost Controller verzamel en structureer je de nodige info om analyses te kunnen maken en conclusies te trekken uit de gerapporteerde resultaten. Jouw toegewezen infrastructuur-bouwprojecten liggen voornamelijk in Oost- en West-Vlaanderen en je werkt vanuit het kantoor te Gent.

Functie eisen

Jij bent iemand dat zeer gestructureerd kan werken en graag met cijfers werkt. Voor jouw werven ben je flexibel en mobiel ingesteld. Naast sterke communicatieve vaardigheden, beschik je als Cost Controller over volgende eigenschappen:

  • een master bouwkunde of een andere technische richting
  • of een financiële opleiding en interesse in bouwkunde
  • ervaring is een plus maar geen must
  • Goede kennis van Ms Office

Over het bedrijf

Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven in België die gespecialiseerd zijn in diverse disciplines, van gebouwen tot burgerlijke bouwkunde, wegenbouw en industrie. Het bedrijf onderscheidt zich door het menselijke aspect dat zich vertaald in een sterke ondersteuning en respect voor werk- en privébalans. Je wordt bijgestaan door een team dat er 100% voor gaat en je kan steeds terugvallen op ervaren collega's. Voor jouw functie als Cost Controller Infrastructuur bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen waaronder een firmawagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289