Civil 3D Modelleur Brussel

Geplaatst op 13 juli 2020

Brussel Flex 2-4 jaar

Over de functie

Op ambitieuze civiele projecten ben jij als Modelleur verantwoordelijk voor het uitwerken en opmaken van plannen en 3D modellen in Civil 3D. Dit omvat wegontwerp, het creëren van dwarsprofielen en lengteprofielen, volumebepalingen en het verwerken van metingen en puntwolken. Binnen een gemotiveerd team ondersteun je technisch complexe projecten in de civiele bouwkunde. Je werkt hiervoor vanuit het kantoor te Brussel.

Functie eisen

Jij bent een leergierig persoon met een praktisch inzicht in modelleren en wil je verder verdiepen in deze materie. Je kan daarbij zelfstandig een project opnemen en bijsturen. Daarnaast beschik jij als Civil 3D modelleur over volgende eigenschappen:

  • een bachelor bouwkunde
  • je kan vlot overweg met Civil 3D en 3D pakketten
  • kennis van Revit, Dynamo for Civil, Infraworks zijn een plus

Over het bedrijf

Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven in België die gespecialiseerd zijn in diverse disciplines, van gebouwen tot burgerlijke bouwkunde, wegenbouw en industrie. Het bedrijf onderscheidt zich door het menselijke aspect dat zich vertaald in een sterke ondersteuning en respect voor werk- en privébalans. Je wordt bijgestaan door een team dat er 100% voor gaat en je kan steeds terugvallen op ervaren collega's. Voor jouw functie als Civil 3D Modelleur bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289