Calculator

Geplaatst op 16 juli 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Heb je voeling met techniek en hou je van cijferwerk? Ontdek dan zeker deze vacature van calculator HVAC! Je zal na een grondige analyse van het lastenboek verschillende materiaalprijzen opvragen en vergelijken. Daaruit kies jij het beste voorstel. De verschillende voorstellen giet je dan in een offerte met een correcte inschatting van de werkuren. Nadat de werven zijn afgewerkt stel jij de nacalculatie op.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als calculator HVAC:

  • Je beschikt over een technisch diploma (bouw, elektromechanica, energietechnologie,...)
  • Je hebt bij voorkeur enige ervaring binnen de HVAC
  • Je kan goed overweg met het MS Office pakket
  • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en/of Engels is een plus

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij terecht kan als calculator, is een groep van 3 bedrijven die die samen een totaaloplossing op maat wil bieden aan hun klant. Dankzij hun samensmelting bezit de groep de nodige expertise inzake ventilatie, sanitair, airco en verwarming. Vooraf aan de werken zal hun eigen studiedienst zorgen dat de gehele installatie voldoet aan alle vereisten, rekening houdend met het esthetische aspect en huidige EPB-normen. Na de uitwerking zal hun team van gespecialiseerde installateurs alle technieken plaatsen en, op vraag van de klant, instaan voor het onderhoud van de installatie.

Men biedt jou als calculator, naast een aantrekkelijk loon met extralegale voordelen, een zelfstandige en uitdagende functie binnen een ambitieuze en moderne werkomgeving. Men staat voor open communicatie en luistert naar al jouw voorstellen en ideeën.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55