Calculator

Geplaatst op 05 mei 2020

West-Vlaanderen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Bereken projecten van ruwbouw tot afwerking inclusief interieur!

Als calculator sta je in voor de calculatie van klasse 8 projecten. De projecten houden nieuwbouw- en renovatieprojecten van appartementen, woonzorg en kantoren in, van ruwbouw tot afwerking. Deze afwerking houdt onder andere houten gevelbekleding, buitenschrijnwerk, dakwerken, maar ook interieur in.

Je werkt nauw samen met de andere calculator en aankoper. Je houdt ook nauw contact met de projectleiders en het management.

Functie eisen

Als calculator heb je idealiter reeds klasse 8 projecten behandeld.

Cijfermatig sterk zijn en een interesse in de bouwsector primeert!

Over het bedrijf

De activiteiten van het bedrijf zijn op vlak van algemene bouw, waaronder appartementen, kantoren en woningen, alsook binnen- en buitenschrijnwerk. Je kan totaalprojecten behandelen, van ruwbouw tot afwerking, alsook nieuwbouw en renovatie. Ieder bouw en/of hout project wordt steeds van ontwerp tot oplevering behandeld.

Je komt terecht bij een familiebedrijf, waarbij er veel goesting aanwezig is. Ze zijn als bedrijf sterk gegroeid, maar vergeten hun werknemers daarbij niet. Er is dan ook steeds een opleidingstraject aanwezig, zodat de uitdagende projecten ook kwalitatief kunnen aangepakt worden. Hun structuur staat ook reeds op poten! Interne doorgroeimogelijkheden worden toegejuicht!


Aanbod:

  • Vast contract van onbepaalde duur
  • Aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen
  • Intern ontwikkelingsplan
  • Ping-pong tafel
  • Aangename werkomgeving
  • Vlakke structuur 


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876