Calculator

Geplaatst op 14 februari 2020

Oost-Vlaanderen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Goochel met cijfers, waarbij je zelf geen nummer bent!

Als calculator neem je klasse 8 projecten op jou, waaronder woonzorg, residentiële sector en industrie. Je komt terecht in een team van calculators, waarbij ondersteuning, opleiding en persoonlijke groei in loon en kennis aanwezig is.

Functie eisen

Als calculator heb je reeds de analyse van lastenboeken en (na)calculatie op jou genomen.

Als persoon ben je analytisch, cijfermatig sterk en kan je goed overweg met excel.

Over het bedrijf

Het bedrijf behandelt klasse 8 bouwprojecten, waarbij ze ondertussen zijn uitgegroeid tot een sterke speler. De onderneming telt 150-200 werknemers en in het algemeen is er enorm weinig verloop binnen de organisatie. De voornaamste bouwprojecten dat ze behandelen zijn industriebouw, sociale huisvestiging, sportinfrastructuur, brouwerijen, kerken, kastelen, universiteiten, …

Het bouwbedrijf is gelegen tussen Gent en Antwerpen. Er heerst een no-nonsense cultuur, waarbij een stevige opleiding en praktische kennis centraal staat. Je start ‘onderaan’ de ladder, zodat je een stevige praktische kennis opbouwt en de projecten veel kwalitatiever kan behandelen. Ze zijn ook betrokken bij heel wat sportevenementen en na het werk wordt er regelmatig een pintje gedronken. De Kerstfeestjes zijn ook steeds een shot in de roos! 

Ze bieden een bovenmarktconform loon aan, aangevuld met extralegale voordelen!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com