Calculator

Geplaatst op 26 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Pas jouw expertise op vlak van calculatie toe op spoorwerken!

Als calculator ga je de interessante sector van spoorwerken behandelen. Ervaring op vlak van calculatie komt hierbij dan ook goed van pas. Je behandelt uitsluitend aanbestedingsdossiers. Je krijgt daarbij een grote mate van zelfstandigheid, waarbij je zelf de markt in kaart brengt. Een realistisch project schetsen, waarbij je zelf de prijsonderhandelingen mag voeren, komt dan ook bij jouw verantwoordelijkheden te liggen.

Functie eisen

  • Je hebt reeds ervaring op vlak van calculatie in de bouwsector
  • Zelfstandigheid en autonomie over jouw projecten vind je een groot voordeel. Naar jouw ideeën en aanbevelingen wordt er ook effectief geluisterd!

Over het bedrijf

Hebben spoor- en infrastructuurwerken jou steeds sterk aangesproken? Dan is dit bedrijf op jouw lijf geschreven. Ze behandelen het volledige plaatje, waarbij de nieuwste technieken, slimmere oplossingen en beter onderhoud voorop staan. Veiligheid is natuurlijk heel belangrijk in deze sector en bij hun is dit ook een prioriteit!

Behalve de uitermate interessante sector vult het bedrijf dit aan door zorg te dragen voor hun werknemers. Tussen de werknemers is er naast een professionele relatie ook plaats voor vriendschap. Jouw werkfamilie heb je dan ook hierbij gevonden! Continue ontwikkeling op professioneel en persoonlijk vlak vindt het bedrijf dan ook vanzelfsprekend.


Hun aanbod:

  • Vast contract van onbepaalde duur
  • Aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen
  • Professionele en persoonlijke ontwikkeling


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876