Calculator

Geplaatst op 07 februari 2020

Brussel Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als calculator voer je metingen uit op één of meerdere werven. Vervolgens stel je het bestek op en maak je een raming van al de kosten. Dit doe je op basis van het dossier van de architect, lastenboek, plannen,...

Het nakijken van plannen ter uitvoering, het vergelijken van offertes, het overleggen met de projectleiders en het invullen van VCA formulieren behoort ook tot het takenpakket van de calculator. Bovendien dien je in samenwerking met de gespecialiseerde diensten van het bedrijf, een optimaal antwoord te bekomen op technisch en administratief vlak van het bestek. Kortom je vertaalt alles in cijfers : de prijzen, hoeveelheden en leveringstermijnen.Functie eisen

  • Je beschikt over een hoger technisch diploma
  • Ervaring van minimum 5 jaar met calculatie of werkvoorbereiding van grote bouwprojecten is vereist
  • Je kan planmatig en nauwgezet te werk gaan
  • Je hebt een goede talenkennis van het Frans, Nederlands en Engels.


Over het bedrijf

Onze klant is een algemeen aannemingsbedrijf actief in alle sectoren van de bouw. Je komt terecht in een losse, familiale sfeer waar je kan doorgroeien en jezelf ontplooien.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Celien Deltombe

Celien Deltombe

Recruiter

+32 487 998 467 celien.​deltombe@​be.​whoohoo.​com