Calculator Waterbouwkunde

Geplaatst op 15 oktober 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Werk cijfermatig op waterbouwkundige projecten in binnen- en buitenland!

Als calculator behandel jij de volledige voorstudie van aanbestedingsdossiers voor waterbouwkundige projecten op administratief en technisch vlak. Hiervoor analyseer je de prijzen van onderaannemers, maak je een volledige kostprijsberekening, selecteer je de juist uitvoeringsmethodes en werk je nauw samen met jouw directe collega's. Jouw projecten omvatten onder andere afbraakwerken, maritieme projecten, funderingen, bergingswerken, kortom alles rond waterbouwkunde. Je behandelt zowel binnen- als buitenlandse projecten als calculator.

Functie eisen

Jij bent iemand met een grote interesse in waterbouwkunde, dat graag binnen een gemotiveerd team werkt. Je kan daarbij zeer nauwkeurig werken en vindt plezier in het werken met cijfers. Daarnaast beschik je als Calculator Waterbouwkunde over volgende eigenschappen:

  • een master bouwkunde
  • minstens 2 jaar relevante werkervaring
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je uitdrukken in het Engels en Frans

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een multidisciplinaire aannemer dat zich specialiseert in alles dat te maken heeft met waterbouwkunde. Hieronder kan je maritieme constructies, afbraakwerken en hijswerken verstaan. Zij hechten enorm veel waarde aan milieubewustzijn en ruimte voor ontspanning naast het werk. Daarnaast bieden zij ruime ontplooiingskansen en doorgroeimogelijkheden. Voor jouw functie als Calculator Waterbouwkunde bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289