Calculator Villabouw

Geplaatst op 12 februari 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als ervaren calculator sta je in voor de kostprijsberekening van nieuwbouwprojecten. Je staat in voor het bestuderen en analyseren van de bouwkundige plannen, het bepalen van de bouwtechnische en -fysische opbouw en detaillering. Je berekent, in het programma Excel, nauwkeurig de hoeveelheden, uitvoeringsuren en materiaalkosten en vraagt de nodige offertes aan die je samen tot een finale meetstaat verwerkt. Samen met jouw collega's van de calculatie-afdeling, werk je nauw samen met alle betrokken partijen. Je hebt de mogelijkheid om 4/5e te werken.

Functie eisen

De calculator die we zoeken beschikt over volgende eigenschappen:

  • Een bachelor in een bouwkundige richting of minstens 3 jaar relevante ervaring
  • Een goede kennis van Excel
  • Bouwkundig inzicht en cijfermatig sterk

Over het bedrijf

Je komt terecht in een high-end bouwbedrijf met nationale en internationale projecten. Vanuit een groene werkomgeving realiseren zij een op maat ontworpen project met telkens een nieuwe uitdaging. Zij hechten enorm veel belang aan hoge kwaliteit en een sterke relatie met hun high-end klanten. Zij bieden jou in de functie van calculator een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com