Calculator Totaalprojecten

Geplaatst op 03 september 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

In jouw rol als Calculator maak je de prijsberekening door analyse van het lastenboek, meetstaat en plannen voor totaalprojecten tussen €500K en €2 miljoen. Je volgt de offertes op vanuit de prijsaanvragen die je opvraagt van de onderaannemers en leveranciers. Met een grondige kennis van de bouwmarkt zorg je voor een correct beheer van prijzen en onderaannemers.

Functie eisen

Jij bent analytisch ingesteld om het essentiële te kunnen filteren uit een hele hoop gegevens. Jou rekenkundige sterkte gecombineerd met snelheid en accuraat werken, zorgen ervoor dat je alles vlot binnen de deadline afwerkt. Naast jouw sociale vaardigheden beschik je als Calculator Totaalprojecten over volgende eigenschappen

  • een bachelor bouwkunde
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je uitdrukken in het Frans en Engels
  • een relevante ervaring is een plus
  • kennis van Navision is een plus

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een algemene aannemer klasse 7 dat zowel kleine als grote residentiële projecten graag voor haar rekening neemt, gaande van projectontwikkeling als aannemerij tot hout & interieur. Zij hechten enorm veel waarde aan een work-life balans en zorgen hiermee voor een beperkt aantal overuren en zelden weekendwerk. Voor jouw rol als Calculator Totaalprojecten bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden met extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289