Calculator residentiële gebouwen

Geplaatst op 29 oktober 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als calculator zal je instaan voor het bestuderen van het aanbestedingsdossier zowel op het vlak van technische als administratieve aspecten. Je neemt de verantwoordelijkheid van het analyseren van diverse uitvoeringsmethoden, offertes van de onderaannemers en van de leveranciers. In jouw rol als calculator sta je in voor het bepalen van de kostprijs van het project. Samen met de manager maak je als calculator de uiteindelijke offerte op voor alle werken.

Functie eisen

De calculator die we zoeken heeft een goed organisatorisch vermogen met de volgende eigenschappen:

·        Je hebt minstens een Bachelor bouwkunde en minstens 3 jaar relevante werkervaring

·        Je spreekt vloeiend Nederlands en kan je goed uitdrukken in het Frans

·       Je kan vlot overweg met MS office

·       Je bent sociaal en flexibel

Over het bedrijf

Je komt terecht in een bedrijf dat zich specialiseert in de renovatie van sociale woningbouwcomplexen en de modernisering van appartementsgebouwen, gevelrenovaties en restauraties van historische monumenten en het uitvoeren van onderhoudswerken in de Antwerpse havenindustrie. Zij hechten een enorme waarde aan gemotiveerd teamwork en dit binnen een vlakke organisatiestructuur. Zij bieden een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marwa Bouzegta

Marwa Bouzegta

Recruiter

+32 048 967 372 6