Calculator klasse 7

Geplaatst op 04 maart 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als calculator maak je de prijsberekening door analyse van het lastenboek, meetstaat en plannen te maken. Je legt contacten met de architect en de bouwheer om het project te kunnen doorgronden. Je volgt offertes op en je doet prijsaanvragen bij leveranciers en onderaannemers.

Functie eisen

De calculator die we zoeken beschikt over volgende eigenschappen:

  • Een bachelor bouwkunde
  • Minstens 3 jaar relevante ervaring
  • Je bent rekenkundig sterk
  • Kennis van Navision is een pluspunt

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een algemene aannemer klasse 7 dat zowel kleine als grote projecten graag voor haar rekening neemt, gaande van projectontwikkeling als aannemerij tot hout & interieur. Zij hechten enorm veel waarde aan een work-life balans en zorgen hiermee voor een beperkt aantal overuren en zelden weekendwerk. Voor jouw rol als projectleider bieden zij jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden met extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289