Calculator Gevelconstructies

Geplaatst op 22 oktober 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Bereken de meest uitdagende en complexe gevels!

Als Calculator ondersteun je toonaangevende projecten, zowel nationaal als internationaal, omtrent complexe gevelconstructies en ramen. Zo bestudeer je de prijsaanvragen en zoek je naar oplossingen op technisch en budgettair vlak. Dit doe je in nauwe samenwerking met collega's, klanten en leveranciers. Daarnaast ben jij als Calculator ook verantwoordelijk voor het opvragen van prijzen bij leveranciers en het opstellen van offertes.

Functie eisen

Jij bent iemand die een pro-actieve aanpak heeft en een transparante communicatie hanteert. Naast jouw technisch en bouwkundig inzicht, beschik je als Calculator over:

  • een bouwkundige opleiding of relevante werkervaring
  • goede kennis van Autocad en Ms Office
  • je spreek vloeiend Nederlands

Over het bedrijf

Je komt terecht in een duurzaam en stabiel familiebedrijf, gelegen in de Noord-Antwerpen dat zich specialiseert in de afwerking van woningbouw en utiliteitsbouw, namelijk ramen en complexe gevelconstructies. Naast een familiale sfeer en groeimogelijkheden, hechten zij enorm veel waarde aan een transparante communicatie en collegialiteit op en naast het werk. Voor jouw functie als Calculator Gevelconstructies bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289