Calculator civiel technische werken en bodemsanering

Geplaatst op 12 november 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Sta jij in voor de calculatie van grote milieuprojecten?


Rekening houdend met de inkomende bestekken maak je als calculator prijsoffertes op voor verschillende milieuprojecten. Dit kan gaan van sloop- en grondwerken, stabiliteit en bemaling tot volledige terreinafwerking met riolering en wegenis. Als calculator bezoek je regelmatig nieuwe werven en werk je actief mee aan nieuwe technieken en alternatieven in werkwijzen. Je rapporteert aan het hoofd van de afdeling en werkt in een team van calculators.

Functie eisen

Voor de milieuafdeling zijn we op zoek naar een ambitieus en communicatief vaardige calculator met de volgende eigenschappen:


  • Je hebt een master in Industriële wetenschappen, optie bouwkunde of reeds enkele jaren ervaring als calculator
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en kan je goed uitdrukken in het Frans en Engels
  • Kennis en ervaring met MS Office, calculatie gebeurd met bedrijfseigen software
  • Je bent structureel, analytisch ingesteld en stressbestendig


Over het bedrijf

Je komt als calculator terecht in een groot bouwbedrijf gevestigd in Antwerpen.

Zij bieden je een boeiende job met verantwoordelijkheid, een aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen met bedrijfswagen aan. Je krijgt een ruime keuze aan praktische opleidingen en komt terecht in een collegiale en sociale werksfeer. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marwa Bouzegta

Marwa Bouzegta

Recruiter

+32 048 967 372 6