Calculator bouw

Geplaatst op 06 maart 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als calculator ben je verantwoordelijk voor het analyseren van nieuwe projecten vóór de projecten gerealiseerd worden. Je maakt als calculator vooraf prijscalculaties en een plan van aanpak.  Opmaken en opvolgen van offertes, aanbestedingen en projecten zijn ook een deel van je takenpakket als calculator.

Functie eisen

De calculator die wij zoeken heeft een passie voor cijfers, is communicatief vaardig en gaat gestructureerd te werk.


Verder ben je/heb je:


  • In het bezit van een master industriële wetenschappen en technologie (bouwkunde) en VCA VOL
  • Ruime ervaring in een gelijkaardige functie
  • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands, goed in het Frans en Engels
  • Je bent zeer gedreven en werkt graag in teamverband


Over het bedrijf

Onze klant biedt je een uitdagende job met verantwoordelijkheid in een aantrekkelijke en snelgroeiende omgeving binnen de Bouwindustrie. Je komt terecht in een standvastig bedrijf met een succesvol team, waar je een mooie carrière kan uitbouwen. Dit alles in een aangename werksfeer, waar open communicatie centraal staat. De activiteiten gaan zeer breed, dus je zal steeds wel een project naar je gading vinden zoals gebouwen sleutel-op-de-deur, Industriële bouwwerken en infrastructuurwerken.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marwa Bouzegta

Marwa Bouzegta

Recruiter

+32 048 967 372 6