Calculatie + onderhandeling

Geplaatst op 22 juni 2020

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Onderhandelen over cijfers voor klasse 8 projecten

Kennis van aanbesteding en offertes is jouw niet onbekend. Via het lastenboek/bestek maak je een juiste calculatie op. Daarnaast geef je advies en ondersteun je het management en bij de onderhandelingen. Je krijgt ook een degelijke opleiding om te groeien in deze functie, een aanleg voor cijfers en het commerciële is wel noodzakelijk.

Je start als calculator op kleinere projecten waar je instaat voor o.a. de analyse van de kostprijs, verzameling van argumentatie en het opmaken van de risicoanalyse. Indien je wil kan je ook nieuwe aanbestedingen actief gaan bestuderen en analyseren. 

Functie eisen

Als calculator ben je cijfermatig en analytisch ingesteld. Daarnaast onderhandel je graag en ben je gedreven in wat je doet.

Je beschikt als calculator over:

  • Master denkniveau in een technische of economische opleiding
  • Minstens 4 jaar werkervaring als calculator
  • Cijfermatig
  • Vlot in Ms Office (Word en Excel)


Over het bedrijf

Je komt als calculator in een team van ervaren calculators terecht, die jou de knepen van het vak leren. De technische kennis van spoor- en infrastructuurwerken leer je intern. De organisatie staat in voor totaaloplossingen en zet sterk in op innovatie.

Wat bieden wij jou?

  • Variatie in de job
  • Stevig loonpakket met extra legale voordelen
  • Persoonlijke ontwikkeling


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986