Bouwkundig tekenaar

Geplaatst op 26 augustus 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als bouwkundig tekenaar ga je, na een grondige interne opleiding, zelfstandig instaan voor de uitwerking van nieuwe bouwprojecten op maat. Dit door de architectuurplannen om te zetten naar volledig uitgewerkte technische tekeningen, details, aanzichten,… Omdat je de architectuurplannen bewerkt en herwerkt, sta je ook regelmatig in contact met de architect en de klant om jouw aanpassingen voor te leggen.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als bouwkundig tekenaar:

  • Je beschikt ove reen bachelor in een bouwkundige richting (bouw, toegepaste architectuur, houttechnologie,...) of bent gelijkwaardig door ervaring
  • Ervaring is een plus
  • Je hebt technisch inzicht
  • Je spreekt vlot Nederlands

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als bouwkundig tekenaar, is een aannemer in de houtskeletbouw. Met hun jarenlange ervaring en hun drang naar innovatie voldoen ze steeds aan de vooropgestelde energienormen. Zo bieden ze hun klanten alle comfort in hun nieuwbouwwoning op maat.

Men biedt jou als bouwkundig tekenaar een uitdagende functie met zeer gevarieerde maatwerkprojecten. Je komt terecht in een professionele, maar ook familiale werkomgeving. Je kan rekenen op aantrekkelijke loonvoorwaarden.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55