Bouwkundig tekenaar

Geplaatst op 13 juli 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Sterke bouwkundige kennis en vlot met Tekla Structures? Dan is dit wat jij zoekt! Je wordt als bouwkundig tekenaar namelijk verantwoordelijk voor de opmaak van de uitvoeringsplannen van verschillende bouwprojecten. Onder uitvoeringsplannen verstaan we de uitwerking van de fundering, structuur en de bekleding van de gevels, maar ook de opmaak van verschillende stuktekeningen zoals balken en kolommen, vloerelementen,… Je werkt hiervoor nauw samen met interne collega’s (calculatie, aankoop, projectleiding) alsook externe actoren (bouwheer, architect,…)

Functie eisen

Wat willen we in jou als bouwkundig tekenaar terugvinden:

  • Je beschikt minstens over een bachelor bouwkunde
  • Je hebt een goede kennis van Tekla, kennis van Revit is een plus
  • Je kan je vinden in het BIM verhaal
  • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en/of Engels is een plus

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als bouwkundig tekenaar met Tekla, heeft reeds 35 jaar ervaring binnen industriële totaalprojecten. Met hun positief ingestelde medewerkers en hun correcte afspraken zijn ze steeds een betrouwbare aannemer voor elk project.

Men biedt jou als bouwkundig tekenaar een boeiende functie binnen een toekomstgericht bedrijf waar je omringd wordt door collegiale medewerkers. Er is steeds ruimte voor bijkomende opleidingen en je beschikt over modernste software en bouwprogramma’s. Daarnaast kan je rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering,…

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

William Van Parys

William Van Parys

Recruiter

+32 470 350 993