Bouwkundig tekenaar

Geplaatst op 13 juli 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Bouwkundig tekenaar en kennis van AutoCAD? Dan is dit de job die je zoekt. In dit klasse 7 bedrijf zal jij de uitvoeringsplannen van de verkoopsappartementen uitwerken en op punt zetten. Je luistert naar de keuzes van de klant, al dan niet doorgegeven door een verkoper of klantenbegeleider, en controleert die keuzes op technische haalbaarheid. Verder voeg je alles samen in AutoCAD en giet je alles in een overzichtelijk uitvoeringsplan.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als bouwkundig tekenaar:

  • Je bent van opleiding bouwkundig tekenaar of bachelor (toegepaste) architectuur, of bent gelijkwaardig door erelevante kennis
  • Je beschikt over een goede kennis van AutoCAD, Revit is een plus
  • Je werkt nauwkeurig
  • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en/of Engels is een plus

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als bouwkundig tekenaar, is een van de belangrijke bouwbedrijven in Oost-Vlaanderen. Met hun jarenlange ervaring in het bouwen van residentiële, industriële en overheidsgebouwen. Daarnaast zetten ze ook meer en meer in op projectontwikkeling.

Men biedt jou als bouwkundig tekenaar een zeer boeiende job binnen een financieel gezond en groeiend bedrijf. Je komt terecht in een familiale werkomgeving waar elke collega elkaar steunt en waar je kan rekenen op de nodige bijkomende opleidingen. Naast dit alles kan je rekenen op een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, gsm, laptop,… 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55