Bouwkundig Tekenaar

Geplaatst op 26 maart 2020

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Teken de lijnen van complexe industriegebouwen.

Als tekenaar sta je in voor de omzetting van architecturale plannen naar technische plannen in Autocad of Tekla. Op deze manier tekenen je complexe projecten uit in industriebouw. Daarnaast kan je beroep doen op een ervaren tekenaar die jouw de knepen van het vak leert. 

Functie eisen

Je beschikt als bouwkundig tekenaar over een bachelor bouwkunde of je bent gelijkwaardig door ervaring. Daarnaast ben je nauwkeurig en kritisch ingesteld. 

Wat bieden wij jou?

  • Vlakke structuur
  • Gevarieerd takenpakket
  • Gedegen opleiding
  • Aantrekkelijk loonpakket 


Over het bedrijf

Jouw werkgever is een gerenommeerd bouwbedrijf met projecten van 3 tot 5 miljoen euro, regio Kortrijk – Roeselare. Je werkt in een vlakke structuur met goede ondersteuning. Daarnaast word er ook ingezet op teambuilding activiteiten om zo de werksfeer te bevorderen. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986