Bouwkundig tekenaar

Geplaatst op 02 maart 2020

Vlaams-Brabant Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als bouwkundig tekenaar werk je zowel serie- als maatwerkprojecten uit voor de klanten. Steeds opnieuw wordt er gekeken naar de noden, en op welke manier er het best kan bespaard worden op vlak van tijd en geld. Het BIM-verhaal is hierbij reeds sterk aanwezig. Als bouwkundig tekenaar kom je dan ook terecht op de studiedienst.


Je krijgt hierbij wel sowieso sterke ondersteuning van jouw peter, alsook een opleiding op maat. 


Taken:

·        Dimensionering

·        Opstellen van productieplannen

·        Contact met klanten

·        Sporadische werfopvolgingen voor technisch advies 

Functie eisen

  • Je hebt een passie voor architecturale oplossingen, waarbij er outside-the-box moet gedacht worden. De technische zijde is hierbij ook zeer belangrijk, waaronder de stabiliteit en sterkteberekeningen.
  • Nederlands aangevuld met Engels en/of Frans
  • Hoger technisch diploma bouwkunde / architectuur / toegepaste architectuur / interieurarchitectuur /… Een opleiding als bouwkundig tekenaar kan ook in aanmerking komen als je reeds ervaring hebt op vlak van bekisting en/of beton. 


Over het bedrijf

Het bedrijf is actief op vlak van allerhande betonconstructies, gaande van gevelondersteuning, bouwknopen, betonkoppel- en wapeningssystemen, alsook de standaard bekisting en speciale bekistingen op maat. De soorten projecten waaraan je kan meewerken zijn o.a. de constructies van bruggen, akoestische oplossingen, gebouwen, gemeentehuizen, scholen, hotels, ...

Als gekende speler in de bouwwereld zorgen ze steeds opnieuw voor een kwalitatieve en ingenieuze oplossing.

Aangezien je met specifieke materie in aanraking komt, wordt er steeds een opleidingsprogramma voorzien. Juniors krijgen sowieso een peter/meter toegewezen. 


Een goede work-life balans is bij hun zeer belangrijk. De functie is dan ook 9-to-5, aangevuld met flexibele uren en het bedrijf is op een goed bereikbare locatie gelegen. Het bedrijf is aan de afrit gelegen tussen Gent en Brussel. Het is een internationale omgeving, waarbij er Nederlands, Frans en Engels gesproken wordt. Hun mooie en aangename werkomgeving vullen ze aan door de toffe interne sfeer.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876