Bouwkundig tekenaar

Geplaatst op 17 februari 2020

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als bouwkundig tekenaar functioneer jij als aanspreekpunt tussen het studiebureau en verschillende werven voor infrastructuur projecten!

Als bouwkundig tekenaar functioneer jij als aanspreekpunt tussen het studiebureau en verschillende werven. Je gaat beiden ondersteunen door de nodige tekeningen voor aanbestedingen op te maken, maar ook om bij bestaande projecten wijzigingen aan te brengen of as-built plannen te vervolledigen. Jouw functie is geen puur uitvoerende functie. Er wordt verwacht dat je meedenkt en verbeteringen voorstelt.

Doorgroeien naar BIM-modelleur is mogelijk. 

Functie eisen

  • Je hebt een opleiding als bouwkundig tekenaar voltooid. Idealiter vul je dit aan met relevante ervaring, pas afgestudeerden zijn ook welkom!
  • Kennis van Autocad is een must, Civil3D en revit zijn pluspunten


Over het bedrijf

Het bedrijf is een grote speler op vlak van infrastructuurwerken en nutsvoorzieningen. Dit houdt onder andere de wegenis, riolering, omgevingsaanleg, watervoorziening en -zuivering, burgerlijke bouwkunde, ondergrondse en bovengrondse bekabeling en leidingen, ... in. Deze behandelen ze zowel voor de overheidsinstanties, nutsbedrijven en industriële ondernemingen. In dit bedrijf zijn totaalprojecten, afwisseling en uitdaging een understatement. Je komt met allerhande technieken in aanraking, waarbij het bedrijf het volledig plaatje behandeld. Het project wordt namelijk behandeld van engineering tot oplevering. Als grote speler op de markt, hanteren ze ook een goede interne structuur en geniet je van de voordelen typerend aan een groot bedrijf. Dit combineren ze echter met een dynamische en goedlachse sfeer. De voorkeur wordt gegeven aan interne doorgroeimogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal). Jaarlijks kan jij je dan ook aan een evaluatiegesprek verwachten. Deze persoonlijke aanpak combineren ze dan ook met een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com