BIM Modelleur (Junior)

Geplaatst op 05 februari 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als BIM Modelleur sta je in voor de uitwerking van projecten in BIM modellen. Dit omvat complexe gevelconstructies en ramen. Je zorgt voor een goede opvolging van deze projecten en komt de gemaakte afspraken in een BIM-protocol na. Je volgt nieuwe ontwikkelingen in het BIM gegeven op en neemt initiatief tot kwaliteitsverbetering, kennisopbouw en het delen van kennis.

Functie eisen

Jij bent iemand die analytisch, nauwkeurig en zelfstandig kan werken. Met jouw technisch en bouwkundig inzicht, denk je pro-actief mee na over de mogelijkheden van het model. Je beschikt daarnaast als BIM modelleur over:

  • Een Bachelor in een bouwkundige opleiding
  • Een goede kennis van Autocad en Revit

Over het bedrijf

Je komt terecht in een familiebedrijf, gelegen in de Noorderkempen dat zich specialiseert in de afwerking van woningbouw en utiliteitsbouw, namelijk ramen en complexe gevelconstructies. Naast een familiale sfeer en groeimogelijkheden, bieden zij jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com