Bekistingsexpert

Geplaatst op 10 maart 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

In jouw rol als expert bekistingstechnieken werk je mee aan uitdagende grote projecten en werkt daarvoor gepaste bekistingstechnieken uit. Je zal hierbij de dienst werkvoorbereiding versterken en nauw samenwerken met het uitvoeringsteam. Met jouw expertise maak je bekistingsplannen en stuklijsten met standaard bekistingssystemen en controleer je de uitvoering en montage hiervan. Daarnaast ontwerp je speciale bekistingen op maat voor complexe en uitdagende projecten. Om alles goed te laten verlopen, begeleid jij de montage van deze speciale bekistingen op de werf. Je werkt uitvoeringsmethoden uit voor bekistingswerken, betonwerken en prefab structuren.

Functie eisen

Als bekistingsexpert beschik je over volgende eigenschappen:

  • Een Bachelor in een bouwkundige richting
  • Relevante werkervaring in het ontwerpen van bekistingstechnieken
  • Je gaat inventief en prijsbewust te werk
  • Goede kennis van Autocad

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een aannemer dat zich specialiseert in burgerlijke bouwkunde, tunnels, industriebouw en gebouwen. Zij hechten enorm veel belang aan een collegiale werkomgeving waar ruimte is voor groeimogelijkheden. In jouw functie kan je rekenen op begeleiding door een ervaren collega! Naast opleidingen, bieden zij jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen waaronder een firmawagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289