Assistent-Projectleider

Geplaatst op 12 februari 2020

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Je hebt ambitie om projectleider te worden.

Je bent net afgestudeerd als bachelor bouw, bachelor houttechnologie, master bouwkunde en je bent matuur genoeg om een project van A tot Z op te leiden. Je nam telkens bij groepswerken de leiding of je hebt ervaring in een jeugdbeweging. Heb je een eerste werkervaring met de ambitie om door te groeien naar projectleider, dan is deze vacature iets voor jou.

Als assistent-projectleider krijg je de kans om je volledig te ontplooien. Je werkt nauw samen met een ervaren projectmanager (>20jaar werkervaring), die jou de knepen van het vak leert. Je werkt totaal projecten uit van industriële dak- en gevelbekleding inclusief zonnewering, vanuit het hoofdkantoor in Lokeren. De projecten situeren zich in West- en Oost-Vlaanderen, voornamelijk op de b2b markt.

Vanaf het project verkocht is ben je verantwoordelijk voor de uitvoering. Dit betekent het analyseren van het lastenboek, meet- en vorderingsstaten. Daaropvolgend neem je contact op met leveranciers en onderaannemers. Eénmaal je een goede voorbereiding gemaakt hebt, met hulp van de projectmanager, start je de werf op. Vervolgens sta je in voor de coördinatie van eigen ervaren arbeiders en onderaannemers.

Functie eisen

Als assistent- projectleider ben je een bachelor of master bouwkunde/ houttechnologie, eerste ervaring is een plus. Je hebt interesse in gebouwen en zonnewering. Daarnaast ben je planmatig en communicatief ingesteld. 

Wat bieden wij jou?

  • Projecten uitwerken van A tot Z
  •  Autonomie
  • Sterke begeleiding
  • Totaalprojecten
  • 50% binnendienst / 50% buitendienst
  • Vast contract
  • Aantrekkelijk loonpakket met bedrijfswagen en extra legale voordelen


Over het bedrijf

Je komt terecht in een gerenommeerde organisatie met 27 jaar werkervaring in de dak- en gevelbekleding. Ze werken projecten in industrie-, kantoorgebouwen en winkel- en sportcentra uit voor België, Nederland, Frankrijk en Luxemburg. Momenteel spitsen ze zich meer toe op West- en Oost-Vlaanderen, daarom kijken ze uit naar een extra projectleider. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com