Assistent Projectleider

Geplaatst op 10 februari 2020

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als Assistent Projectleider leer je projecten behandelen van A tot Z!

De Assistent Projectleider gaat 60% calculatie behandelen en 40% opvolging van het project, waaronder werfvergaderingen, bestellen van materialen, planning, ... Deze 40% worden ingevuld naargelang jouw sterktes en voorkeuren.

Functie eisen

Je bent dynamisch en hebt een goed denkvermogen! Je zal opgeleid worden naar junior projectleider, waarbij sterke communicatieve vaardigheden altijd mooi meegenomen zijn!

  • Je beschikt over een bachelor bouw
  • Gelijkwaardig door ervaring komt ook in aanmerking

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief op vlak van gevelrenovaties en betonwerken. Beton is dan ook hun sterkte, waardoor ze zich meer en meer op de verschillende toepassingen hiervan gaan focussen op vlak van infrastructuurwerken (wegenis, onder- en bovengrondse infra, sluizen, bruggen, tunnels, ...). Het bedrijf telt ongeveer 30 werknemers.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com