Assistent projectleider Glasconstructies

Geplaatst op 15 juli 2020

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Sta in voor de screening van klanten.

Als assistent-projectleider ben je het eerste contact punt van de klanten, dit voornamelijk telefonisch. Vervolgens screen je de eerste aanvragen van glas. Bovendien geef je ondersteuning aan de projectleider in hun administratieve taken. Je hoeft nog niets over glas te kennen, maar technisch inzicht is wel heel belangrijk. Voor deze functieben je sterk communicatief en krijg je ondersteuning van een ervaren assistent-projectleider. Deze functie is puur binnendienst.

Functie eisen

Je beschikt als assistent-projectleider over een hoger technisch diploma ( bachelor of master) en je bent sterk administratief ingesteld. Je werkt graag met Ms Office en je wil graag mensen helpen. De telefoontjes dat je krijgt is voornamelijk om hulp te krijgen over glasbreuk of vervanging van glas.

  • klantvriendelijk
  • administratief
  • positief ingesteld 


Over het bedrijf

Je komt terecht in een groeiende organisatie, met oog op kwaliteit zowel naar project als eigen werknemers toe. Je werkt samen met 4 projectleiders en je krijgt ondersteuning van een ervaren assistent-projectleider. Daaropvolgend krijg je ook een aantrekkelijk salaris, doorgroeien naar projectleider is een mogelijkheid. Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Gent, aan de buitenring.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986