Assistent Projectleider Afwerking

Geplaatst op 22 januari 2021

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Voorzie de afwerking op uitdagende bouwprojecten!

In jouw rol als assistent projectleider ondersteun je de ervaren projectleider in de afwerking van residentiële projecten op vlak van brandwerende, geluidsdichte en veiligheidsdeuren. Hierin ben jij verantwoordelijk voor de technische voorbereiding, coördineren van de montageteams en onderaannemers, opvolging van de uitvoering en rapportage naar de projectleider.

Je bent 20% aanwezig op de werven en werkt daarnaast voornamelijk vanuit het kantoor. Je werkt mee aan projecten zoals ziekenhuizen, scholen, gevangenissen en veel meer, met focus op deurgehelen en afwerking.

Functie eisen

De assistent projectleider afwerking die we zoeken heeft een grote affiniteit met afwerking in de bouw en meer bepaald deuren, weet zich door te zetten in complexe dossiers, werkt steeds klantgericht en is in het bezit van:

  • een bachelor in een bouwkundige richting
  • minstens 2 jaar relevante ervaring
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans
  • goede kennis van Excel

Over het bedrijf

Onze klant is de marktleider op gebied van brandwerende, geluidsisolerende en veiligheidsdeurgehelen. Naast de eigen productie wordt er ook gezorgd voor een totaal opvolging van de projecten. Dit in ziekenhuizen en zorgcentra, gevangenissen en grote kantoor- en appartementsgebouwen, kortom alles buiten particuliere projecten.

Voor jouw functie als Assistent Projectleider Afwerking bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en een bedrijfswagen. Om jouw groei te ondersteunen, zorgen zij voor de nodige opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289