Assistent Aankoper Gent

Geplaatst op 25 maart 2020

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Vanuit het kantoor te Gent sta jij als assistent aankoper in voor het ondersteunen van de aankoopdienst in klasse 8 bouwprojecten. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor de administratieve en technische voorbereiding van aankoopdossiers. Jouw takenpakket omvat onder andere meetstaten controleren of opmaken, uitvoeringsmethoden onderzoeken, assisteren bij de marktbevraging en analyseren van offertes. Naast jouw bureauwerk ga je regelmatig naar de werven toe voor overleg met de aanwezig teams. Jouw ondersteuning als assistent aankoper zorgt voor een vlot aankoopproces van diverse werven.

Functie eisen

Je bent een gedreven persoon dat gestructureerd en probleemoplossende te werk gaat. Je hebt daarbij een enorme interesse in de nieuwste innovaties in de sector. Als assistent aankoper beschik je ook over volgende eigenschappen:

  • een bachelor in een bouwkundige richting
  • voldoende kennis over bouwmaterialen- en methoden
  • enkele jaren relevante ervaring in de bouwsector


Over het bedrijf

Je komt terecht bij een enorm grote klasse 8 aannemer dat uitblinkt in het realiseren van toonaangevende bouwprojecten. Zij leggen zich toe op kantoorgebouwen, residentiële projecten en de zorgsector met budgetten vanaf €15 miljoen. Je maakt deel uit van een collegiaal en gedreven team dat jou op een professionele manier zal bijstaan in jouw projecten. Voor jouw functie als assistent aankoper bieden zij jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen waaronder een wagen, een nettovergoeding en bonussysteem. Je werkt vanuit het kantoor in de regio Gent.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289