Architect Elektriciteit

Geplaatst op 11 februari 2021

Luik Flex 0-2 jaar

Over de functie

Leg jouw elektrische inzichten in kaart op grote infrastructuurwerven!

Als elektrisch architect zal jij alles in kaart brengen omtrent de behoeftes van elektriciteit op grote infrastructuurprojecten. Denk hierbij aan de installatie van werfverlichting, plaatsing van generators en stroompunten en veel meer. Je maakt hiervoor de nodige berekeningen, doet onderzoek naar de meest optimale installaties rond elektriciteit, voor de desbetreffende werven.

In jouw rol als architect elektriciteit krijg je infrastructuurwerven aangewezen over heel Vlaanderen en Wallonië en je werkt hiervoor op de grens tussen Vlaams-Brabant en Limburg. Je komt terecht in een familiaal team, waar zowel in het Frans als Nederlands wordt gecommuniceerd.

Functie eisen

De architect elektriciteit die we zoeken heeft een sterke kennis van laag- en midden spanning, kan vlot communiceren, heeft oog voor innovatieve oplossingen en is in het bezit van:

  • een bachelor elektromechanica (idealiter met optie elektriciteit)
  • kennis van elektrische tekensoftware en/of Autocad
  • je bent tweetalig Nederlands en Frans!
  • goede kennis van Ms Office Suite en Excel

Ook als net-afgestudeerde kom je in aanmerking!

Over het bedrijf

Je komt terecht in de afdeling beheer, verhuur en onderhoud van rollend materieel in een van de grootste bouwbedrijven in België die gespecialiseerd is in infrastructuur en burgerlijke bouwkunde. Wat hen uniek maakt, is de mensgerichte aanpak en omgeving. Je werkt vanop de grens tussen Vlaams-Brabant en Limburg en behartigd werven over heel Vlaanderen en Wallonië.

Voor jouw functie als architect elektriciteit bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en kennis, aangevuld met interessante extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289