Architect (voorstudie)

Geplaatst op 11 september 2020

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Versterk de aannemer met jouw visie als architect.

Realiseer met jouw technische kennis meerdere fitnessketens in Frankrijk. Als architect ben je verantwoordelijk voor de voorstudie en de berekeningen. Je analyseert de lastenboeken, meet- en vorderingsstaten. Jouw goede voorbereiding zal de projectleider sterk waarderen. De projecten zijn zowel nieuwbouw als renovatieprojecten, telkens een andere invulling. Dit maakt de functie ook uitdagend. 

Functie eisen

Als architect voorstudie beschik je over een goede kennis van het Frans en Nederlands. Je werkt nauw samen met vaste pool van leveranciers. Je bent nauwkeurig en gedreven ingesteld. Bovendien krijg je interne training van jouw collega’s die zowel projecten voor België als Frankrijk uitwerken. je werkt vanuit het hoofdkantoor in Gent.

Je beschikt over:

  • Master architectuur
  • Goede kennis van Autocad en Excel
  • Doelgericht. 

Over het bedrijf

Onze klant is een gerenommeerde organisatie, gespecialiseerd in totaalinrichting zowel nieuwbouw als renovatie. De focus van de organisatie ligt op kwaliteit. Vervolgens wordt er ook sterk de nadruk gelegd op work/life balance. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986