Aankoper

Geplaatst op 02 november 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie


Voor onze aannemer zijn we op zoek naar een aankoper voor grote projecten.

In jouw rol als aankoper ben je verantwoordelijk voor het financiële en commerciële luik van de projecten. Als aankoper bestudeer je het bouwdossier, stelt prijsaanvragen op en verwerkt de inkomende offertes. Je streeft naar een kwalitatieve uitvoering zonder daarbij de focus op kostenbeheersing en een duurzame oplossing uit het oog te verliezen. Hierbij werk je nauw samen met het werfteam. Tijdens de offertefase ben je het aanspreekpunt voor leveranciers en onderaannemers. Afhankelijk van je ervaring en interesse, zal je ook de functie van categorie-manager vervullen voor één of meerdere categorieën.

Functie eisen

Als aankoper heb je een passie voor de bouwsector en beschik je over de volgende eigenschappen:

·      Je bezit minstens een Bachelor diploma in een bouwkundige richting

·      Reeds ervaring in een relevante functie, bij een klasse 8 aannemer is een pluspunt

·      Je spreekt vloeiend Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans en Engels

·      Je bent communicatief vaardig, hebt een analytisch denkvermogen en hands-on mentaliteit

·      Je hebt kennis over verschillende bouwmaterialen

Over het bedrijf

Je komt terecht in één van de grootste bouwbedrijven in België die gespecialiseerd zijn, van gebouwen tot burgerlijke bouwkunde, wegenbouw en industrie. Het bedrijf onderscheidt zich door het menselijke aspect dat zich vertaald in een sterke ondersteuning en respect voor werk- en privébalans. Je wordt bijgestaan door een team dat er 100% voor gaat en je kan steeds terugvallen op ervaren collega's. Zij bieden een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen waaronder een firmawagen. Jouw werven zijn gelegen tussen Antwerpen en Brussel.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marwa Bouzegta

Marwa Bouzegta

Recruiter

+32 048 967 372 6