Aankoper

Geplaatst op 12 maart 2020

West-Vlaanderen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Bouw de aankoopdienst uit!

Als Aankoper krijg je de unieke kans om de aankoopdienst op te starten. Je werkt daarbij nauw samen met 2 calculators. Jouw expertise uit zich in het opbouwen van relaties met leveranciers en onderaannemers en jouw materiaalkennis.

Functie eisen

Als Aankoper heb je reeds ervaring in een vergelijkbare functie opgebouwd. De nadruk ligt hierbij op jouw commerciële vaardigheden, waarbij er een nauwe band met leveranciers en onderaannemers wordt opgebouwd. Kennis van de bouwsector en -materialen is dus wel noodzakelijk!

Over het bedrijf

De activiteiten van het bedrijf zijn op vlak van algemene bouw, waaronder appartementen, kantoren en woningen, alsook binnen- en buitenschrijnwerk. Je kan totaalprojecten behandelen, van ruwbouw tot afwerking, alsook nieuwbouw en renovatie. Ieder bouw en/of hout project wordt steeds van ontwerp tot oplevering behandeld.

Je komt terecht bij een familiebedrijf, waarbij er veel goesting aanwezig is. Ze zijn als bedrijf sterk gegroeid, maar vergeten hun werknemers daarbij niet. Er is dan ook steeds een opleidingstraject aanwezig, zodat de uitdagende projecten ook kwalitatief kunnen aangepakt worden. Hun structuur staat ook reeds op poten! Interne doorgroeimogelijkheden worden toegejuicht!


Aanbod:

  • Vast contract van onbepaalde duur
  • Aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen
  • Intern ontwikkelingsplan
  • Ping-pong tafel
  • Aangename werkomgeving
  • Vlakke structuur 


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876