Aankoper Residentiële Bouw

Geplaatst op 06 maart 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als aankoper ben je verantwoordelijk voor het gehele aankoopproces van residentiële bouwprojecten. In nauwe samenwerking met de projectleiders en werkvoorbereiders zet je de technische behoeftes om naar een concrete offerteaanvraag. Je werkt hiervoor planmatig in functie van de werfplanningen en maakt een selectie van de mogelijke leveranciers en onderaannemers, waarmee je rechtstreeks in contact staat. Op zowel de technische inhoud als prijzen maak jij een analytische afweging om tot een zo optimaal mogelijke besluitvorming te maken. Dit doe je in overleg met de projectleider en het hoofd aankoop. In jouw rol als aankoper bouw rapporteer je in directe lijn naar het hoofd van de aankoopdienst en organiseert regelmatige evaluatiemomenten.

Functie eisen

Je bent een enthousiast en nieuwsgierig persoon dat zelfstandig te werk kan gaan over meerdere werven, maar bent tevens ook een echte teamspeler. Jouw administratieve en cijfermatige vaardigheden sluiten nauw aan bij jouw onderhandelingsvermogen. Daarnaast beschik je als aankoper bouw over volgende eigenschappen:

  • een bachelor in een bouwkundige richting
  • minstens 2 jaar relevante ervaring als aankoper in grote bouwprojecten
  • kennis van de hedendaagse bouwmaterialen en bouwtechnologie
  • kennis van Ms Office
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je uitdrukken in het Frans, Engels of Duits

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een klasse 8 aannemer dat zich specialiseert in residentiële bouw en infra. Zij hechten een enorme waarde aan een familiale sfeer, kwaliteit en service. Je kan rekenen op een brede ondersteuning en ruime groeimogelijkheden. Voor jouw functie als aankoper bouw bieden zij een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen, waaronder een verzekeringen en maaltijdcheques, dat overeenkomt met je ervaring en vaardigheden.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289