Aankoper in de bouwsector

Geplaatst op 31 juli 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

In je rol als aankoper sta je in voor project gerelateerde aankopen. Dit voor de jouw toegewezen projecten in uitvoering vanuit de centrale aankoopdienst. Als aankoper ga je steeds op zoek naar nieuwe partners en maakt een selectie van de mogelijke leveranciers en onderaannemers. Zodat je als aankoper een lange termijnrelatie en een ruim netwerk opbouwt. In jouw functie als aankoper ga je steeds op zoek naar de beste materialen en controleert regelmatig de prijs-kwaliteit verhouding. Om de slaagkans op de markt te verhogen, volg je als aankoper de ontwikkelingen op de bouwmarkt op.

Functie eisen

De aankoper die we zoeken is nauwkeurig, gestructureerd en stressbestendig met de volgende eigenschappen:

·        Je bent in het bezit van bachelor bouwkunde

·        Je hebt enkele jaren ervaring met projecten in gebouwen (klasse 7 of 8).

·        Je bent commercieel, communicatief vaardig en werkt graag in teamverband

·        Je spreekt zeer goed Nederlands en kennis van het Frans is een grote pluspunt

Over het bedrijf

Je komt als aankoper terecht bij een klasse 8 aannemer die enorm veel waarde hecht aan een familiale, open sfeer en laagdrempelige communicatie. Zij zijn actief in burgerlijke bouwkunde en diverse soorten klasse 8 projecten zoals kantoorgebouwen, ziekenhuizen en meer. Zij bieden jou als aankoper een loon op basis van jou ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen waaronder een wagen, maaltijdcheques en verzekeringen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marwa Bouzegta

Marwa Bouzegta

Recruiter

+32 048 967 372 6