Aankoper Gevelconstructies

Geplaatst op 02 oktober 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Op prestigieuze projecten die zich zowel in binnen- als buitenland bevinden ben jij verantwoordelijk voor het volledige aankoopproces. Als Aankoper verzorg je deze organisatie onder de best mogelijke voorwaarden omtrent prijzen, kwaliteit en leveringstermijnen. Je staat nauw in contact met alle afdelingen binnen het bedrijf om het aankoopproces af te stemmen op hun behoeften. Om jouw groei in deze functie te verzekeren blijf je steeds op de hoogte van innovaties in deze sector en deel je jouw kennis met je collega's.

Functie eisen

Met jouw analytische ingesteldheid stel je alles kritisch in vraag omtrent het aankoopproces. Je werkt oplossingsgericht en bent communicatief sterk om in gesprek te gaan met de betrokken partijen. Je hecht waarde aan samenwerken, engagement en excellentie. Naast deze belangrijke aspecten beschik je als Aankoper over volgende eigenschappen:

  • een bachelor en/of bachelor denkniveau
  • minstens 3 jaar relevante ervaring
  • een grote interesse in de bouwsector, meer bepaald binnen de ramen-, deuren- en gevelindustrie

Over het bedrijf

Je komt terecht in een duurzaam en stabiel familiebedrijf, gelegen in de Noord-Antwerpen dat zich specialiseert in de afwerking van woningbouw en utiliteitsbouw, namelijk ramen en complexe gevelconstructies. Naast een familiale sfeer en groeimogelijkheden, hechten zij enorm veel waarde aan een transparante communicatie en collegialiteit op en naast het werk. Voor jouw functie als Aankoper Gevelconstructies bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289