Aankoper Bouw

Geplaatst op 28 juli 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Je bent als aankoper bouw verantwoordelijk voor het volledige subcontracting gedeelte van de nieuwbouwprojecten. Hierbij werk je als aankoper nauw samen met de projectleider en plaatst bestellingen na overleg. In jouw rol als aankoper bestudeer je het bouwdossier, stelt prijsaanvragen op en verwerkt de inkomende offertes. Je streeft als aankoper naar een kwalitatieve uitvoering zonder daarbij de focus op kostenbeheersing en een duurzame oplossing uit het oog te verliezen. Tijdens de offertefase ben je het aanspreekpunt voor leveranciers en onderaannemers. Je tracht als aankoper bouw daarbij alternatieve uitvoeringsmethodes aan te reiken die zowel voor de klant als voor onze eigen organisatie ten goede komen

Functie eisen

De aankoper bouw die we zoeken is onderhandelingsvaardig en organisatorisch sterk met een goed analytisch inzicht die de volgende eigenschappen bezit:

  • Je genoot een hogere Bouwkundige opleiding
  • Je beschikt over de nodige bouwtechnische expertise
  • Je neemt initiatief, hanteert een open communicatie en bent gezond assertief op een klantgerichte manier
  • Je spreekt vloeiend Nederlands, goed Frans en Engels
  • Kennis MS Office en Autocad


Over het bedrijf

Als aankoper kom je terecht in een klasse 8 bouwbedrijf gevestigd in het antwerpse havengebied. Zij realiseren totaalprojecten in renovatiewerken en complexe verbouwingen. Je komt als aankoper bouw terecht in een gedreven team dat een familiale en collegiale werksfeer heeft. Je krijgt als aankoper verschillende opportuniteiten om te groeien binnen jouw functie. Zij hebben een eigen academy waar zij je stimuleren in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Tevens maak je als aankoper deel uit van het feestcomité bij tal van extra-professionele activiteiten.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marwa Bouzegta

Marwa Bouzegta

Recruiter

+32 048 967 372 6