Aankoper bouw

Geplaatst op 10 februari 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

In jouw functie als Aankoper Bouw ben je verantwoordelijk voor het leiden en opvolgen van de aankoopplanning. Je maakt hiervoor contracten en bestelbonnen op in samenspraak met de projectleider. Daarnaast stel je de prijsaanvragen en -vergelijkingen op en onderhandel je met onderaannemers en leveranciers die je met de projectleider evalueert. Met jouw commerciële inzicht als buyer, prospecteer en selecteer je potentiële nieuwe onderaannemers en leveranciers. Jouw communicatieve vaardigheden komen dan weer van pas bij netwerkevents en bedrijfsbezoeken. Tot slot handel je steeds in lijn met de veiligheids- en klantgerichte visie van de organisatie.

Functie eisen

De aankoper die we zoeken beschikt over volgende eigenschappen:

  • Een bachelor in een bouwkundige richting of 3 jaar relevante ervaring
  • Analytisch inzicht en een commerciële ingesteldheid
  • Goede onderhandelingsvaardigheden

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een klasse 8 aannemer die zich richt op vele sectoren zoals zorg, residentiële en industriële projecten, onderwijs en overheid, enz. Zij hanteren een bedrijfscultuur die respect heeft voor alle medewerkers met een open communicatie. Dit zorgt voor een hechte sfeer waar er veel gelachen wordt, maar ook hard gewerkt. Voor jouw functie als aankoper/inkoper bieden zij jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com