Aankoper Bouw & Infrastructuur Gent

Geplaatst op 13 juli 2020

Gent Flex 4-6 jaar

Over de functie

Voor werven in de regio Oost- & West-Vlaanderen sta jij als Aankoper in voor het selecteren en beheren van mogelijke partners in functie van de werf gerelateerde criteria. Je vraagt offertes op en analyseert deze aan de hand van vooropgestelde budgetten. Daarbij gebruik je jouw commercieel talent in het onderhandelen en zoek je steeds naar mogelijke opportuniteiten om de kosten te verlagen met behoud van de gestelde eisen. Buiten het opmaken van de overeenkomsten bewaak je als inkoper het partnerschap en stuurt deze partners ook bij tijdens de werffase. Je werkt hiervoor vanuit het kantoor te Gent.

Functie eisen

Jij bent iemand dat zelfstandig een inkoopstrategie kan bepalen, op basis van jouw analyse van het dossier. Je kan op een vlotte manier grote hoeveelheden gegevens verwerken en deze omzetten in begrijpbare prijsvergelijkingen. Daarnaast beschik jij als Aankoper Bouw & Infrastructuur over volgende eigenschappen:

  • een bachelor bouw
  • een passie voor de bouwsector / infra en een opvolging in de belangrijkste ontwikkelingen
  • minstens 5 jaar relevante ervaring in bouwprojecten
  • een relevant netwerk is een plus

Over het bedrijf

Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven in België die gespecialiseerd zijn in diverse disciplines, van gebouwen tot burgerlijke bouwkunde, wegenbouw en industrie. Het bedrijf onderscheidt zich door het menselijke aspect dat zich vertaald in een sterke ondersteuning en respect voor werk- en privébalans. Je wordt bijgestaan door een team dat er 100% voor gaat en je kan steeds terugvallen op ervaren collega's. Voor jouw functie als Aankoper Bouw & Infrastructuur bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen waaronder een firmawagen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289