3D modelleur - ontwerper

Geplaatst op 02 februari 2021

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Jij geeft vorm aan complexe infrastructuurwerken, waaronder bruggen, sluizen, tunnels, maar ook signalisatie bij spoorwegen, rivieren, wegen, etc.

Als 3D modelleur ben jij verantwoordelijk voor het opbouwen en detailleren van het project met een 3D model. Daarbij bouw of volg jij een onderdeel of het geheel van het project op. Voor het opbouwen communiceer je met de studiedienst voor het aanleveren van extra materiaal zoals plannen, technische fiches,… Vanuit dit model maak jij montageplannen en uitvoeringstekeningen en legt deze voor aan de projectleider en/of werfleider(s) zodat jouw plannen en tekenen ook technisch uitvoerbaar zijn.

Functie eisen

Als BIM modelleur:

  • heb je bachelor in ene technische richting (voorkeur een bachelor elektromechanica)
  • heb je bij voorkeur reeds enige ervaring als tekenaar (geen must)
  • kan je overweg met Autocad, SolidWorks, Civil 3D, Revit en/of Tekla
  • ben je communicatief sterk, heb je een sterk ruimtelijk inzicht en ga je nauwkeurig te werk

Over het bedrijf

Het bedrijf is een grote speler op vlak van infrastructuurwerken en nutsvoorzieningen. Dit houdt onder andere de wegenwerken, aanleg spoorwegen, riolering, omgevingsaanleg, waterleidingen, gasleidingen, warmtenetten, elektrische leidingen, ... in. Deze behandelen ze zowel voor de overheidsinstanties, nutsbedrijven en industriële ondernemingen. In dit bedrijf zijn totaalprojecten, afwisseling en uitdaging een understatement. Je komt met allerhande technieken in aanraking, waarbij het bedrijf het volledig plaatje behandeld. Het project wordt namelijk behandeld van engineering tot oplevering. Als grote speler op de markt, hanteren ze ook een goede interne structuur en geniet je van de voordelen typerend aan een groot bedrijf. Dit combineren ze echter met een dynamische en goedlachse sfeer. De voorkeur wordt gegeven aan interne doorgroeimogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal). Jaarlijks kan jij je dan ook aan een evaluatiegesprek verwachten. Deze persoonlijke aanpak combineren ze dan ook met een vast contract en een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en een wagen met tankkaart. 

Ze beschikken over verschillende kantoren verspreid over Oost- en West-Vlaanderen, waarbij er gekeken wordt naar jouw woonplaats voor de plaats van tewerkstelling.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986